Ydelser på taktisk niveau

Erfarne ledere ved, at opfyldelsen af visionære strategier aldrig er retlinet. At finde den rette vej i en verden af teknisk kompleksitet og forretningsmæssige udfordringer kræver ofte taktiske omlægninger. Af og til kan den rigtige vej frem være et skridt til siden.

I Prodata Management har vi respekt for den praktiske virkelighed, der møder organisationer og ledere, og vi kan bistå i den svære proces med at opnå umiddelbare resultater, beskytte investeringer og samtidig holde fokus på fremtidens mål. 

State of The Union

Interviewbaseret service der understøtter en højere grad af fælles forståelse for udfordringer, mål og prioriterede handlinger i virksomheden.

Prioritering og allokering

Gennemgang af organisationens prioriterings- og allokeringsprocesser med klarlæggelse af status, mål, udfordringer og valg.

Facilities Management (FM) - styring og analyse

Gennemgang af implementerede processer og procedurer for styring af FM-aftaler.

Servicemanagement-gennemgang

Gennemgang af implementerede processer og procedurer for styring af forretningskrav i Service Level Agreements (SLA) og/eller etablering af SLA.

Vendor Management

Gennemgang af implementerede processer og procedurer for ledelse og styring af leverandørkontrakter fra hardware til peopleware.

Proces-helbredscheck

Pragmatisk procescheck med enkelt overblik over etablerede processer, deres triggers - input/output - nuværende tilstand og skaleringsmuligheder (økonomi, mennesker, teknologi).

Eksekveringsvurdering

Vurdering af hvorledes organisationen eksekverer strategien, gennemgang af eksekveringsmetrikker i organisationen med fokus på eksekveringsmål og deres styring. Pragmatisk gennemgang der understøtter tværgående opfølgning, styring og ikke mindst kommunikation og motivering.

Søg og identificer

Pragmatisk gennemgang af omkostningselementer inden for teknologi, deres status, udfordringer og handlemuligheder.

Effektiviseringsmuligheder

Benchmark af eksekveringseffektivitet og omkostningsniveauer (compass, Zangenberg etc.).

 

INtf?