Ydelser på operationelt niveau

Mange officerer har måttet konstatere, at det første offer i enhver kamp er slagplanen. Eksekveringen af virksomhedens handlingsplaner er aldrig enkel og overskuelig, men frembyder forhindringer og komplekse sammenhænge, der kræver overblik og erfaren ledelse.

I Prodata Management tænker og handler vi som ledere i kundens organisation. Vi kan bistå med at operationalisere handlingsplaner, gøre dem målbare, sikre fremdrift og anvende resultaterne i kommunikationen med virksomhedens medarbejdere. 

Topledelses-services

Senior topledelses-services som rådgivning, coaching, interim ledelse og stakeholder management.

Transitionsprogrammer

Senior topledelse af kritiske programmer, transitioner omfattende organisationer, teknologi og forretningsmæssige udfordringer.

Projektledelse

Senior ledelse af større programstrukturer.

Projektbemanding

6.000 uafhængige specialister står klar til eksekvering af forretnings- og IT-projekter.

Infrastrukturdesign og -implementering

Design og implementering af IT-tekniske infrastrukturløsninger.

Proces og arbejdsmetode

Vi følger en ambition om at skabe værdi for kunden i alle sammenhænge. ProData Managements partnere har selv haft succes i ledelse og med deres lange erfaring, er de et attraktivt tilbud til vores kunder.

I dialog med kunden tilpasser ProData Management de specifikke behov og den forretningsmæssige virkelighed, kunden oplever. Derfor er vi ikke bundet af færdige koncepter, men kan frit udnytte vores mangeårige erfaring på den måde, der giver mest værdi for den enkelte kunde. Kræver en opgave detaljeret dataindsamling og analyse, gennemfører vi naturligvis disse trin, men har organisationen allerede den fornødne viden, tager vi udgangspunkt i den. Vi arbejder struktureret og professionelt, men samtidig tilpasser vi vores proces til den specifikke opgave.

Med denne tilgang arbejder vi med ledere og organisationer i alle industrier. I rollen som Trusted Advisor er vi i dialog med topledelsen, som vi kan rådgive, inspirere og udfordre angående strategiprocessen og virksomhedens drift. Vi hjælper organisationen med den daglige eksekvering på vejen mod målet - ProData Management har også på dette område en unik leverancemodel: Vi kan lede porteføljer og projekter, sammensætte teams af de dygtigste IT-specialister til udviklings-opgaver og tager gerne ansvar for hele leverancer. Vi kan endvidere tilbyde at håndtere virksomhedsfunktioner i en sourcingmodel eller etablere egne udviklingsafdelinger for kunden gennem vores udviklingshus i Polen.  

 

INtf?