At have ProData Management i ryggen giver god sikkerhed - Mads Krog Jensen, IT-chef, Nordic Aviation Capital (NAC)

Nordic Aviation Capital (NAC):

At have ProData Management i ryggen giver god sikkerhed

Udfordringen for os har været, at vi har vækstet utrolig meget de sidste ti år. Vi var ti mand, og nu er vi 100. Det gør, at man går fra at være en gruppe af mennesker til at være en organisation, og i den transformationsfase er der mange ting, der skal formaliseres. Her havde jeg som IT-chef brug for hjælp til at få lavet en IT-strategi og få sparring med henblik på at få en bedre kommunikation mellem topledelsen og IT, og hvordan IT-Strategien skulle formidles til topledelsen. 

Vi kendte ProData Consult som leverandør af IT-konsulentydelser og havde hørt, at en managementdel var startet op. Så vi tog et indledende møde med ProData Management. Her viste det sig, at den profil og de kvaliteter de havde, var det, vi eftersøgte. 

Det jeg i høj grad værdsætter ved ProData Management er, at den rådgivning og sparring jeg får, er brugbar og praktisk. Jeg har fået en stor værktøjskasse, jeg kan bruge i min hverdag, og den support jeg får, har i høj grad sat mig i stand til at formidle de rigtige ting og lede processen sammen med forretningen meget bedre end tidligere.

Nu er IT-organisationen gået fra at være et serviceorgan til rent faktisk at give værdi for forretningen. Vi har fået lavet en IT-strategi, som understøtter væksten og virksomhedens fremtidige planer og har fået skabt en kommunikationsmæssig bro mellem forretningen og IT. 

At have ProData Management i ryggen giver god sikkerhed for virksomhedens fremtidige vækst. 


Mads Krog Jensen
IT-chef

INtf?