Strategien er klar og businesscasen er positiv. Nu mangler blot eksekveringen

Alle industrier er under pres for optimering og performance. Virksomheder sammenlægges, opsplittes eller indgår strategiske alliancer. Forretningsstrategier og markeder ændres i hastigt tempo, mens virksomhedernes teknologiske understøttelse kun kan forandres i et tungere tempo.

Alle industrier er under pres for optimering og performance. Virksomheder sammenlægges, opsplittes eller indgår strategiske alliancer.

Forretningsstrategier og markeder ændres i hastigt tempo, mens virksomhedernes teknologiske understøttelse kun kan forandres i et tungere tempo. Som markeder og forretninger ændres over tid, opbygges en kritisk portefølje af IT infrastruktur transitioner som det sidste led i hjemtagelse af synergier.

Prodata Management har erfaring med styring og eksekvering af sådanne porteføljer og kan bistå kunder i hele processen med overordnet styring af den omfattende kompleksitet , eksekvering af de enkelte transitioner samt sikring af succesfuld forankring i organisationen.

Prodata Management har omfattende erfaring med transition og konsolidering af meget store porteføljer og kan tilføre værdi i alle led af processen. Prodata Managements konsulenter ved af egen erfaring, at konsolidering og transition af teknologiske platforme er ikke alene er tekniske operationer.

Sikring af virksomhedens konkurrence evne gennem agilitet og reduktion af omkostninger skal tænkes ind fra første færd, og der er mange elementer af en virksomheds værdikæde, der kan bringes innovativt i spil.

INtf?