Strategisk Sourcing

Køber din virksomhed mange konsulenter? Måske hos mange leverandører?  I så fald kan det overvejes, præcis hvilken fordel denne strategi giver forretningen. Mange har fokuseret et enkelt element, som f.eks. en god timepris, men overser de skjulte omkostninger ved fragmenteret indkøb.

Køber din virksomhed mange konsulenter? Måske hos mange leverandører?

I så fald kan det overvejes, præcis hvilken fordel denne strategi giver forretningen. Mange har fokuseret et enkelt element, som f.eks. en god timepris, men overser de skjulte omkostninger ved fragmenteret indkøb.

Hos Prodata Management har vi erfaring med ledelse af såvel store som små IT organisationer. Vi ved, hvad et veldefineret partnerskab om leverance af de bedste specialister kan bringe af værdi til forretningen.

Strategisk Sourcing er for Prodata Management et spørgsmål om ansvar. Ansvar for kundens forretning og den værdiskabelse, vores konsulenter skaber.

At løfte de spredte konsulentindkøb ind i et strategisk partnerskab med Prodata Management giver værdi fra den første dag. Dygtige specialister og ledelseskonsulenter kan træde til med kort varsel. Prodata Management forstår din forretning, tager ansvar for leverancen og sikrer ydelserne.

 

INtf?