Flyt kapital fra OPEX til CAPEX

Kan virksomhedens IT driftsudgifter bidrage med kapital til forretningen?  I alle virksomheder udgør omkostninger til IT-understøttelse af forretningen en væsentlig del af de samlede omkostninger. Der bindes store kapitalbeløb til faste udgifter, og kompleksiteten i det teknologiske fundament gør det svært at udfordre budgetterne.

Kan virksomhedens IT driftsudgifter bidrage med kapital til forretningen?

I alle virksomheder udgør omkostninger til IT-understøttelse af forretningen en væsentlig del af de samlede omkostninger. Der bindes store kapitalbeløb til faste udgifter, og kompleksiteten i det teknologiske fundament gør det svært at udfordre budgetterne.

Men det kan gøres, og der er muligheder…

Prodata Management har erfarne seniorprofiler, der ved, hvordan man skaber overblik over omkostningskomponenter, vurderer muligheder for handling, og ikke mindst udfordrer de grundlæggende antagelser.

Vi ved, hvor systemlandskabet kan udfordres, og hvor der med fordel kan gennemføres forandringer eller skiftes platform. Selv de store mainframe-platforme kan transformeres. At håndtere sine omkostninger kritisk og udfordrende kan tilføre forretningen kapital til vækst på et kritisk tidspunkt.

INtf?